Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

Dagenstech ska inspirera, informera, lära och engagera - så skapar vi plattformen där företag vill marknadsföra sig.

Om Dagenstech.se

Dagenstech.se ägs och drivs av Maraton Group och är en stark spelare i Maratons nätverk av nischade innehållsplattformar.

Innehåll

Artiklar om allt som rör det digitala landskapet och tech. Det kan vara en ny surfplatta eller SEO-strategier, AI-lösningar eller tips om hur du effektiviserar din arbetsdag.

Innehållet på dagenstech.se riktar sig mer mot målgruppen på arbetet än i hemmet även om smarta system för villan kan komma att behandlas hos oss.

Jag vill synas på Dagenstech.se!

Lysande tanke! Det är enkelt. Vi har 3st lösningar som vi kombinerar för att skapa bästa resultat för varje kund:

  1. Native Ads – Vi skriver inspirerande artiklar, publicerar dessa på Dagenstech.se och i våra sociala kanaler samt driver relevant trafik enligt era önskemål.
  2. Bannerannonsering – Välj kategori, målgrupp och affärsmål så löser vi resten.
  3. Dynamic Solutions – Låt oss kreera något unikt för ert företag. Vi har designers, utvecklare och strateger att bolla idéer med – Vad vill du göra?

Förutom den trafik Dagenstech.se har idag kan du även koppla på ett trafikpaket där våra annonsspecialister marknadsför artiklar i sociala medier och sökmotorer för att hämta in specifika läsare i just er målgrupp.

Det bästa sist. DET FUNGERAR! Vi driver trafik men framförallt skapar vi starka varumärken som målgruppen känner igen och känner till. Vi skapar affärsresultat!

Vilka är era kunder och vad tycker dom?

I vårt nätverk har vi kunder i alla storlekar. Från miljardbolag till mindre SAAS-bolag eller konsultföretag. Det som förenar dessa är den positiva känslan när kunder och potentiella kunder berättar att ”jag läste att ni rekryterat en ny full-stacker” eller ”vad kul att ni expanderar till Stockholm”. I förlängningen skapar vi nya affärer och driver affärsresultat – what’s not to like?

Jag är redo – hur kommer jag igång?

Kontakta vår digitala strateg och affärschef Victor Wennberg via mail till victor.wennberg@maratongroup.com eller +46 73 666 51 10 (Voice, Text, WhatsAPP). Let’s go!

Marknadsför ert företag på dagenstech.se

Vi är experter på Native-annonsering som verkligen lyfter varumärken och skapar verkliga affärsresultat.

Kontakta Victor Wennberg:

victor.wennberg@maratongroup.com

+46 73 502 06 05

Gillar du att skriva? Är du intresserad av vår värld? Bli en av våra skribenter!

Skicka ett mail till oss och berätta om dina erfarenheter och vad du gillar att skriva om.

Mail:

desk@maratongroup.com
ANNONS