Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

Tjänster

AVGRÄNSA

Geografisk prioritering

Sverige

UTVALT INNEHÅLL

HETT JUST NU

15 tips om hur du väljer och anlitar en byrå för digital marknadsföring

Att välja rätt byrå för digital marknadsföring kan vara en utmaning, men det är viktigt att hitta en byrå som passar dina behov och mål. Här är 15 tips för att hjälpa dig att välja och anlita en byrå för digital marknadsföring:

ANNONS

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

UTVALD STORY

”Bemanning och rekrytering av digitala experter och marknadsfolk, det är det vi kan”. Dagenstech.se har träffat HIROY!

När det kommer till det skiftande digitala marknadsföringslandskapet så krävs det att företag anställer personer med olika färdigheter i stället för att bara anställa kandidater med fokus på teknik. Även om teknisk kompetens är viktig i alla digitala roller är det lika viktigt att anställa kandidater som också har kreativitet, intuitivt beslutsfattande och analytiskt tänkande - alla egenskaper som kan bidra till att ge nya perspektiv, idéer, och lösningar. Men hur hittar och attraherar företagen rätt talanger? Dagens Tech har träffat HIROY för prata om bemanning och rekrytering inom marknadsföring.

SENASTE I Tjänster

ANNONS
Instagram är fortfarande en av de allra största sociala plattformarna och mängden annonsbudgetar som spenderas i kanalen är enorm. Hur kan ditt företag dra nytta av Instagrams användning? Instagram är fortfarande en av de allra största sociala plattformarna och mängden annonsbudgetar som spenderas i kanalen är enorm. Hur kan ditt företag dra nytta av Instagrams användning?
7 tips för till företag som vill bemästra Instagram!

Instagram har över en miljard månatliga aktiva användare, mindre konkurrens och en mer engagerad publik än andra sociala mediejättar som Facebook eller Twitter. Detta ger företag en möjlighet att marknadsföra sina produkter till en mer riktad och intresserad målgrupp utan att spendera en enorm summa pengar på betald reklam.

NYTT I HUVUDKATEGORIERNA

AI
Arbete & Karriär
Hårdvara
Marknadsföring
Mjukvara
Tjänster
ANNONS