Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

Mjukvara

AVGRÄNSA

Geografisk prioritering

Sverige

UTVALT INNEHÅLL

HETT JUST NU

Alla vill växa och då behöver man en Growth Manager. Eller? Alla vill växa och då behöver man en Growth Manager. Eller?
Arbete & Karriär
SPONSRAT INNEHÅLL
Fler företag söker ”Growth Managers” men vad gör dessa personer egentligen?

En Growth Manager eller Chief Growth Officer (CGO) ansvarar som oftast ytterst för utvecklingen av strategier för att öka en organisations kundbas, intäkter eller marknadsandelar. De använder innovativa metoder och taktiker för att identifiera expansionsmöjligheter och hjälpa företag att nå sina affärsmål. De är ofta bryggan mellan marknadsföring, försäljning och verksamhet och utnyttjar datadrivna insikter för att utforma effektiva planer som driver tillväxt.

ANNONS

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

UTVALD STORY

WordPress eller Wix? Ställ dig dessa 10 frågor innan du fattar beslut.

Funderar du på att bygga en webbplats för ditt företag? I så fall har du förmodligen stött på både Wordpress och Wix. Även om dessa två alternativ båda kan få jobbet gjort finns det några subtila skillnader mellan dem. För att se till att du väljer den som passar bäst för dina behov och mål kommer vi att lista 10 nyckelfrågor i det här blogginlägget så att du kan bedöma vilken plattform som är rätt för dig. Fortsätt läsa för att vara säker på ditt beslut!

SENASTE I Mjukvara

Hiroy är ett få renodlade svenska rekryterings- och bemanningsföretagen inom digital marknadsföring. Hiroy är ett få renodlade svenska rekryterings- och bemanningsföretagen inom digital marknadsföring.
Arbete & Karriär
SPONSRAT INNEHÅLL
”Bemanning och rekrytering av digitala experter och marknadsfolk, det är det vi kan”. Dagenstech.se har träffat HIROY!

När det kommer till det skiftande digitala marknadsföringslandskapet så krävs det att företag anställer personer med olika färdigheter i stället för att bara anställa kandidater med fokus på teknik. Även om teknisk kompetens är viktig i alla digitala roller är det lika viktigt att anställa kandidater som också har kreativitet, intuitivt beslutsfattande och analytiskt tänkande - alla egenskaper som kan bidra till att ge nya perspektiv, idéer, och lösningar. Men hur hittar och attraherar företagen rätt talanger? Dagens Tech har träffat HIROY för prata om bemanning och rekrytering inom marknadsföring.

ANNONS
Hey Siri! Vad är röstsök egentligen bra för? Hey Siri! Vad är röstsök egentligen bra för?
Röstsökning med AI (AI Voice Search & Natural Language Processing)

AI-röstsökning är en av de mest spännande nya teknikerna på marknaden idag. Med sin förmåga att korrekt tolka tal kan den göra sökfrågor mycket enklare och snabbare för användarna än någonsin tidigare. I den här artikeln tar vi en titt på hur AI-röstsökning fungerar, vilka typer av användningsområden som finns för den nya tekniken och varför den har blivit så populär de senaste åren.

NYTT I HUVUDKATEGORIERNA

AI
Arbete & Karriär
Hårdvara
Marknadsföring
Mjukvara
Tjänster
ANNONS