Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

UX/Design

AVGRÄNSA

Geografisk prioritering

Sverige

UTVALT INNEHÅLL

HETT JUST NU

Hiroy är ett få renodlade svenska rekryterings- och bemanningsföretagen inom digital marknadsföring. Hiroy är ett få renodlade svenska rekryterings- och bemanningsföretagen inom digital marknadsföring.
Arbete & Karriär
SPONSRAT INNEHÅLL
”Bemanning och rekrytering av digitala experter och marknadsfolk, det är det vi kan”. Dagenstech.se har träffat HIROY!

När det kommer till det skiftande digitala marknadsföringslandskapet så krävs det att företag anställer personer med olika färdigheter i stället för att bara anställa kandidater med fokus på teknik. Även om teknisk kompetens är viktig i alla digitala roller är det lika viktigt att anställa kandidater som också har kreativitet, intuitivt beslutsfattande och analytiskt tänkande - alla egenskaper som kan bidra till att ge nya perspektiv, idéer, och lösningar. Men hur hittar och attraherar företagen rätt talanger? Dagens Tech har träffat HIROY för prata om bemanning och rekrytering inom marknadsföring.

ANNONS

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

UTVALD STORY

7 tips för till företag som vill bemästra Instagram!

Instagram har över en miljard månatliga aktiva användare, mindre konkurrens och en mer engagerad publik än andra sociala mediejättar som Facebook eller Twitter. Detta ger företag en möjlighet att marknadsföra sina produkter till en mer riktad och intresserad målgrupp utan att spendera en enorm summa pengar på betald reklam.

SENASTE I UX/Design

Ska jag välja Wordpress eller WiX? Eller något annat CMS i den uppsjö som finns... Ska jag välja Wordpress eller WiX? Eller något annat CMS i den uppsjö som finns... WordPress eller Wix? Ställ dig dessa 10 frågor innan du fattar beslut.

Funderar du på att bygga en webbplats för ditt företag? I så fall har du förmodligen stött på både Wordpress och Wix. Även om dessa två alternativ båda kan få jobbet gjort finns det några subtila skillnader mellan dem. För att se till att du väljer den som passar bäst för dina behov och mål kommer vi att lista 10 nyckelfrågor i det här blogginlägget så att du kan bedöma vilken plattform som är rätt för dig. Fortsätt läsa för att vara säker på ditt beslut!

ANNONS

NYTT I HUVUDKATEGORIERNA

Marknadsföring
ANNONS