Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS
Sponsrat innehåll skapat av oss på dagens tech

Hiroy

Vi bemannar marknadsavdelning och byråer med marknadsfolk.
https://hiroy.se
Hiroy AB
Hiroy är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom marknadsföring. Vi har sedan 2005 försett marknadsavdelningar och byråer med marknadsfolk.

Vilka är Hiroy och vad gör ni?

Hiroy är ett av Sveriges ledande bemanningsföretag inom marknadsföring.

Vi har i över 10 år försett marknadsavdelningar, byråer och bolag i alla storlekar med Designers, Ad specialists, CRM managers, Digitala strateger, SEO-experter, Content managers och andra digitala specialister inom digital marknadsföring.

Vilka är era kunder och vad tycker dom?

Oj! Vi har många olika kunder med Bravida, Adecco, Telenor, Rusta, Pizza Hut, Dustin, Fonus, Expressen för att nämna några.

Hur köper man era tjänster?

Det vanliga förfarandet med en ny kund är ett kort möte där vi sätter förväntningarna och bildar oss en uppfattning om både uppdrag, arbetsplats och framtida kollegor för vår konsult. Sen går vi igenom vår databas av konsulter som matchar uppdraget, kontrollerar tillgänglighet och stämmer av kompetens och erfarenhet för uppdraget. När vi har en eller flera lämpliga konsulter presenterar vi dessa för vår kund som slutligen beslutar vilken konsult som anlitas.

Vad är ni mest stolta över?

Att vi i en bransch med så många drakar lyckats bygga ett varumärke som de stora bolagen vågar jobba med. Sen är vi nöjda att vi inte lockats in i att bredda verksamheten och bli generalister – vi är och förblir specialister inom marknadsfolk.

Läs mer på Hiroy.se

För: Hiroy AB

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent
ANNONS