Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

4st e-handelsplattformar att överväga för företaget.

Oavsett om du precis har börjat eller är ett erfaret e-handelsproffs är det viktigt att hitta rätt e-handelsplattform för att ditt företag ska lyckas. Med så många alternativ på marknaden kan det vara svårt att veta vilket som är bäst för dig. Därför har vi sammanställt den här listan över e-handelsplattformar du kanske inte hört talas om tidigare - för seriösa företag. Vi har tittat på funktioner och fokusområden från respektive e-handelsplattform och hoppas att du hittar den lösning som passar bäst på ert företag. Så låt oss komma igång!

Ofta hör man talas om WooCommerce eller Magento men handen på hjärtat så passar dessa verkligen inte för alla företag. Det finns sannolikt 100-tals e-handelsplattformar. Vi har tittat närmare på dessa 5.

  1. 1. Shopify
  2. 2. BigCommerce
  3. 3. Volusion
  4. 4. 1ShoppingCart

1. Shopify – den bästa e-handelsplattformen för företag av alla storlekar

Shopify är utan tvekan en riktigt bra och robust e-handelsplattform för företag med höga krav, av alla storlekar. Med sitt intuitiva gränssnitt och sina strömlinjeformade processer erbjuder Shopify ett robust sätt att skapa en onlinebutik som är säker, stabil och stark nog att vara global.

Det betyder att du kan växa när du vill – inga begränsningar håller tillbaka dig. Dessutom gör Shopifys omfattande affärsverktyg och olika nivåer av paket det möjligt att ta butiken till ytterligare höjder i takt med att försäljningen växer. Om dina planer inkluderar att bygga för framtiden kommer Shopify definitivt leverera det skydd och den skalbarhet som det krävs för att lyckas både idag och i morgon.

Shopify är sannolikt det kändaste varumärket av de 4 vi listar här i artikeln.

Läs mer om Shopify här!

2. BigCommerce – Perfekt för företag med stora produktkataloger

BigCommerce är perfekt för företag som löpande lägger till nya produkter och har en omfattande produktkatalog. Produkterna kan sorteras effektivt och skalas avsevärt för att möta olika behov och önskemål. Givetvis kan BigCommerce användas med mindre produktkataloger också. Det är dessutom smidigt och enkelt att administrera produktkatalogen med funktioner som innefattar produkthantering, bilduppladdningar, merförsäljning- och uppförsäljning, rabatter och redaktionella sidor för information och SEO. Dessa funktioner ger dig goda möjligheter att prioritera de relevantaste produkterna och segmentera dem på ett effektivt sätt för att uppnå uppsatta försäljningsmål. Med andra ord erbjuder BigCommerce helheten – ett säkerställande av en stor produktkatalog som dynamiskt hanteras och skalas utifrån behov.

Läs mer om BigCommerce här!

3. Volusion – Perfekt för företag som vill ha en allt-i-ett-lösning

Volusion är allt-i-ett-lösningen för alla stora eller små företag som vill skapa en säljande närvaro online. ”All inclusive”-systemet gör administrationen och förvaltningen enkel och ger kunderna alla funktioner de behöver, i samma plattform. Oavsett om du har ett litet eller ett stort företag så kan Volusion vara ett alternativ att undersöka och överväga. Kostnadseffektiviteten, kombination av alla funktioner och prisvärdheten gör Volusion till det ett riktigt bra val när det gäller allt-i-ett-lösningar för e-handel.

Volusion kanske inte är den största e-handelsplattformen men plattformen har sina fans och ”influencers” och är värd att titta närmare på. Här kan du läsa mer om Voulusion!

4. 1ShoppingCart – Utmärkt val för små företag

1ShoppingCart är ett utmärkt val för små företag som skall starta sin e-handel. Att ha den bästa webbutiken kan ses som en nödvändighet när ett företag bestämmer sig för att expandera genom digital försäljning. 1ShoppingCart ger små företag en enkel och bekväm lösning för att kunna gå in i nya marknaden och skapa tillväxt snabbare genom ”nätet”. Är du nybörjare inom e-handel och letar efter ett verktyg för att växa i och samtidigt hantera alla andra aspekter av försäljning online är 1ShoppingCart ett alternativ att studera vidare och överväga. Rätt funktioner, tillförlitlighet och flexibilitet är kundernas upplevelse.

Läs mer om 1ShoppingCart här!

Summering och tankar:

Alla fyra e-handelsplattformar som vi har listat har sina egna unika styrkor som gör dem idealiska för olika typer av företag. Shopify är perfekt för företag i alla storlekar, BigCommerce är perfekt för företag med stora produktkataloger, Volusion är perfekt för företag som vill ha en allt-i-ett-lösning och 1ShoppingCart är ett utmärkt val för små företag. Oavsett vilken typ av företag du har eller vilka behov du har finns det en e-handelsplattform som är perfekt för dig.

Sannolikt kan stora företag använda 1ShoppingCart och Shopify kanske inte är den bästa lösningen för ”ALLA” företag men vi hoppas att vi inspirerat till att gå utanför de allra vanligaste systemen och leta efter lösningar som passar just er!

Mjukvara
Dela:

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

ANNONS