Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

Bästa mailprogrammen för företag (5st fungerande alternativ)

Att ha ett effektivt mailprogram är en viktig del av att driva ett framgångsrikt företag. Men med så många alternativ att välja mellan, kan det vara svårt att hitta rätt program som uppfyller dina behov. Här är en lista över de bästa mailprogrammen för företag:

Gmail

Gmail är ett av de mest populära mailprogram för både personligt och företagsbruk. Det har en enkel och intuitiv användarupplevelse och erbjuder en mängd funktioner som gör det lättare att hantera din inkorg. Det integreras också med andra Google-tjänster som Google Drive och Google Kalender.

Läs mer här: Gmail.com

Microsoft Outlook

Microsoft Outlook är en annan populär mailklient för företag. Det har avancerade funktioner som möjligheten att hantera flera e-postkonton, schemalägga möten och integreras med andra Microsoft Office-tjänster. Dessutom är det också en del av Microsoft 365-paketet, vilket ger dig tillgång till andra verktyg som Word, Excel och PowerPoint.

Läs mer här: Outlook

Iclould Mail från Apple

Om du använder en Mac eller en iOS-enhet är Apple Mail ett utmärkt alternativ. Det har en användarvänlig gränssnitt, är lätt att använda och har alla grundläggande funktioner som behövs för att hantera din inkorg. Dessutom integreras det också med andra Apple-tjänster som Kalender och Kontakter.

Läs mer här: Icloud Mail

Zoho Mail

Zoho Mail är en e-posttjänst som är utformad speciellt för företag. Det erbjuder hög säkerhet och integritet för dina e-postmeddelanden och ger dig också möjlighet att anpassa din e-postadress efter ditt företagsdomän. Det inkluderar också en kalenderfunktion och integreras med andra Zoho-tjänster som CRM och projekthantering.

Läs mer här: Zoho

ProtonMail

ProtonMail är en säker e-posttjänst som erbjuder slut-till-slut-kryptering för alla meddelanden. Det är en idealisk lösning för företag som hanterar känslig information och vill skydda sina meddelanden från hackare och cyberangrepp. ProtonMail har också en lättanvänd gränssnitt och tillhandahåller mobila applikationer för iOS och Android.

Läs mer här: Proton

Slutsats

Valet av mailprogram beror på dina specifika behov och preferenser. Men med dessa alternativ som bas, kan du välja det bästa mailprogrammet för ditt företag och säkerställa att du kan hantera din e-post på ett effektivt och produktivt sätt.

Mjukvara
Dela:

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

Some of the alternatives to Google Analytics. Some of the alternatives to Google Analytics.
Vilka är alternativen till Google Analytics? Vi har hittat 3st växande uppstickare.

Det råder ingen tvekan om att Google Analytics är den gyllene standarden när det gäller att spåra trafiken på webbplatser. Men med det ständigt föränderliga landskapet på internet är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och plattformarna. Här är tre alternativ till Google Analytics som du… Read More

ANNONS