Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

Vilka är de mest moderna bokföringsprogrammen? (För svenska företag)

Att hantera bokföringen är en viktig del av att driva ett företag i Sverige. Men med så många bokföringsprogram att välja mellan kan det vara svårt att veta vilket som är bäst för dina behov. Här är en lista över de mest moderna bokföringsprogrammen för svenska företag som finns tillgängliga idag.

Fortnox

Fortnox är ett bokföringsprogram som har blivit mycket populärt bland små och medelstora företag i Sverige. Programvaran har ett användarvänligt gränssnitt och är lätt att använda. Fortnox erbjuder också en mängd funktioner som inkluderar fakturering, betalningar, lagerhantering och tidsspårning. Det integreras också med många andra applikationer och har en mobilapp för att hantera bokföring på språng.

Visma eEkonomi

Visma eEkonomi är en annan populär bokföringsprogramvara i Sverige. Den erbjuder en mängd funktioner som inkluderar fakturering, bokföring, lön och rapportering. Programvaran är lätt att använda och har en intuitiv användarupplevelse. Det finns också en mängd tillägg och integrationsmöjligheter som gör det enkelt att anpassa programvaran efter dina specifika behov.

OBS! Numera en kombinerad lösning med SPCS.

Bokio

Bokio är en modern bokföringsprogramvara som är utformad för små och medelstora företag i Sverige. Det har en mängd funktioner som fakturering, inköp, lagerhantering, tidsregistrering och projektledning. Det finns också en mobilapp för att hantera bokföring på språng. Bokio integreras också med andra tjänster som betalningsleverantören Swedbank Pay och kreditupplysningsföretaget UC.

SpeedLedger

SpeedLedger är en bokföringsprogramvara som är särskilt utformad för små företag och enskilda näringsidkare i Sverige. Det erbjuder en mängd funktioner som inkluderar fakturering, bokföring, betalningar, lön och skattedeklaration. SpeedLedger är också lätt att använda och erbjuder en mobilapp för att hantera bokföring på språng.

SPCS Administration

SPCS Administration är ett bokföringsprogram som är utformat för små och medelstora företag i Sverige. Programvaran erbjuder en mängd funktioner som inkluderar fakturering, bokföring, lön och rapportering. Det finns också en mängd tillägg och integrationsmöjligheter som gör det lätt att anpassa programvaran efter dina specifika behov.

OBS! Numera en kombinerad lösning med Visma.

Slutsats

Valet av bokföringsprogram beror på dina specifika behov och preferenser. Men med dessa alternativ som bas kan du välja det mest moderna bokföringsprogrammet för ditt företag i Sverige och säkerställa att du kan hantera din bokföring på ett effektivt och enkelt sätt. Det är viktigt att välja en programvara som passar din verksamhet och som du känner dig bekväm med att använda.

Det finns många olika bokföringsprogram tillgängliga, men de här fem alternativen är bland de mest moderna och populära för svenska företag idag. Oavsett vilket alternativ du väljer är det viktigt att se till att du har en tillförlitlig och effektiv lösning för att hantera din bokföring. Genom att välja en modern och användarvänlig programvara kan du effektivisera din verksamhet och göra det enklare att hantera dina finansiella processer.

Mjukvara
Dela:

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

Some of the alternatives to Google Analytics. Some of the alternatives to Google Analytics.
Vilka är alternativen till Google Analytics? Vi har hittat 3st växande uppstickare.

Det råder ingen tvekan om att Google Analytics är den gyllene standarden när det gäller att spåra trafiken på webbplatser. Men med det ständigt föränderliga landskapet på internet är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och plattformarna. Här är tre alternativ till Google Analytics som du… Read More

ANNONS