Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

5 grymma appar för att effektivisera ditt arbete

Om du vill optimera ditt arbete och bli mer produktiv på kortare tid, finns det massor av verktyg och applikationer som kan hjälpa dig att uppnå detta. Här är fem av de bästa:

Google Suite (Workspace)

Google-paketet består av flera hjälpsamma verktyg som låter dig spara tid och organisera alla dina projekt och idéer. Verktygen inkluderar Google Docs, Sheets, Drive och Calendar, vilket gör att du kan utföra alla sorter av jobb samtidigt utan att förlora information eller ansträngning.

Mer info: https://workspace.google.com/intl/sv/

Trello

Trello är en form av arbetshanteringsprogramvara som låter dig organisera hela ditt samarbete i olika projekt med ett drag-och-släpp-gränssnitt. Du kan dela uppgifter mellan teammedlemmar, ställa in deadline, bifoga filer och följa allas framsteg på projekten. Det bidrar till att spara mycket tid och förhindra samarbetsproblem mellan medlemmarna.

Mer info: https://trello.com/sv

Rescuetime

Den här applikationen hjälper dig att övervaka hur du tillbringar din tid online så att du snabbt vet vad som tar bort energiresurserna från ditt arbete eller kanske lite distraktion som orsakas av sociala medier eller andra webbplatser. Förutom det kan du budgetera din tid för olika projekt så att du aldrig missar en deadline igen.

Mer info: https://www.rescuetime.com/

Evernote

Evernote är ett bra program om du snabbt och smidigt vill anteckna, skapa och lagra dokument. Med den här applikationen kan du samla all information digitalt så att du aldrig glömmer något intressant igen!

Mer info: https://evernote.com/

Slack

Slack är perfekt om du har många teammedlemmar att kommunicera med men inte heltal till hands för regelbundna möten – istället kan du använda Slack för att kommunicera med din organisation, kunder, samarbetspartners etc. virtuellt i realtid.

Mer info: https://slack.com/

Att använda rätt appar i din organisation kan ge den en konkurrensfördel och öka effektiviteten hos teamet. De flesta digitala verktyg erbjuder en hel del funktioner som kan hjälpa deras användare att förstå hur de tillbringar sin tid på ett mer effektivt sätt, skapa scheman, fånga upp information eller planera projekt. Lycka till!

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

ANNONS
Vikten av en sund balans mellan den digitala och analoga verkligheten är viktigare än någonsin. Vikten av en sund balans mellan den digitala och analoga verkligheten är viktigare än någonsin.
Tips på sundare digitala vanor

Skärmtiden under COVID-19 ökade markant och nu menar experterna att vi per omgående behöver införa sunda, digitala vanor för att skydda vår mentala hälsa. I den här artikeln tittar vi på tips för att skapa bättre digitala vanor.

ANNONS