Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

FR2000: Öppnar Dörrar till Offentlig Upphandling

Tjänster
SPONSRAT INNEHÅLL
Dela:
För: FR2000

För svenska företag som siktar på att delta i offentliga upphandlingar är certifiering en viktig nyckel till framgång. Nu står FR2000, ett helsvenskt kvalitets- och ledningssystem, fram som ett likvärdigt alternativ till de internationellt erkända ISO-standarderna.

I en värld där kvalitetsstandards och miljömedvetenhet blir allt viktigare, är det essentiellt för svenska företag att visa upp sin förmåga att uppfylla dessa krav. FR2000, en svensk standard för kvalitets- och ledningssystem, erbjuder nu ett alternativ som är anpassat till svenska förhållanden och behov.

Även om ISO-standarderna, som ISO 9001 och ISO 14001, länge har varit dominerande i upphandlingskriterier, har FR2000 börjat vinna mark. Det är ett omfattande system som täcker allt från kvalitetsledning och miljöledning till arbetsmiljö, kompetensutveckling och socialt ansvar.

För företag som är certifierade enligt FR2000 öppnas nya möjligheter i offentlig upphandling. Eftersom FR2000 är ansett likvärdigt med de internationella ISO-standarderna i många upphandlingsprocesser, kan svenska företag som uppfyller dessa krav delta i offentliga upphandlingar på lika villkor.

Att välja FR2000 innebär inte bara att företaget visar sitt engagemang för kvalitet och hållbarhet, men också en stärkt position på den svenska marknaden. Dessutom kan det vara en fördel för företag som främst verkar inom Sverige, eftersom FR2000 är skräddarsytt för att möta lokala behov och regelverk.

Det är viktigt att notera att processen för att bli certifierad enligt FR2000 innebär en noggrann granskning av företagets processer och system. Detta innebär inte bara en stämpel av godkännande utan också en möjlighet för företag att förbättra och effektivisera sin verksamhet. MEN DET ÄR VÄRT DET!

Tjänster
SPONSRAT INNEHÅLL
För: FR2000
Dela:

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

Alla vill växa och då behöver man en Growth Manager. Eller? Alla vill växa och då behöver man en Growth Manager. Eller?
Arbete & Karriär
SPONSRAT INNEHÅLL
Fler företag söker ”Growth Managers” men vad gör dessa personer egentligen?

En Growth Manager eller Chief Growth Officer (CGO) ansvarar som oftast ytterst för utvecklingen av strategier för att öka en organisations kundbas, intäkter eller marknadsandelar. De använder innovativa metoder och taktiker för att identifiera expansionsmöjligheter och hjälpa företag att nå sina affärsmål. De är ofta bryggan mellan marknadsföring, försäljning och verksamhet och utnyttjar datadrivna insikter för att utforma effektiva planer som driver tillväxt.

ANNONS
Framtidens sociala medier ställer nya krav. Framtidens sociala medier ställer nya krav.
Att lyckas med sociala media som företag 2023 kontra 2018! Vad gäller?

Dagens socialamedie-landskap är mer invecklat än någonsin och således har det aldrig varit svårare att navigera dessa oändligt populära plattformar. Dagens Tech reder ut begreppen och guidar er genom de allra viktigaste skillnaderna på sociala medier (för företag) idag och för fem år sedan.

ANNONS