Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

De bästa kalenderapparna till Mac/Iphone (Apple) för 2023

När vi nu börjar det nya året är det dags att börja organisera våra liv och företag för att lyckas år 2023. För att underlätta det borde vi hitta de bästa verktygen. Apples datorer och enheter är kända för sitt användarvänliga gränssnitt och sin eleganta design, så det är ingen överraskning att de erbjuder några av de bästa kalenderapparna på marknaden. I den här artikeln delar vi med oss av våra bästa tips på de bästa online-kalendrarna för din Mac eller iPhone år 2023. Oavsett om du letar efter ett enkelt sätt att hålla koll på ditt schema eller om du behöver en mer robust app med funktioner som uppgiftshantering och team-samarbete har vi allt du behöver. Låt oss komma igång!

Appen Month Calendar har ett användarvänligt gränssnitt och flera praktiska funktioner.

Month Calendar är en utomordentlig upplevelse för alla som vill ha inblick i sitt schema. Det har ett användarvänligt gränssnitt som gör det lätt att orientera sig och hålla koll på dina viktiga aktiviteter. Att avisera planerat arbete, evenemang och påminnelser är bara början med Month Calendar. Dessutom erbjuder den funktionen ”Simultaneous repeating tasks”, så att du kan slutföra dina dagliga rutiner snabbare och effektivare. Med andra ord ger Month Calendar dig kontroll, frihet och flexibilitet när det kommer till din organisation, vilket gör den till det perfekta verktyget att lita på för företag.

Fantastical 2 är en kalenderapp med naturligt språkstöd och snabbare prestanda.

Fantastical 2 kombinerar kraften i modern kalenderteknik med ett intuitivt och kreativt gränssnitt för en oförglömlig användarupplevelse. Den kommer att underlätta ditt dagliga liv, med kraftfulla funktioner som naturligt språkstöd och snabbare prestanda för att hålla koll på flera kalendrar samtidigt. Dess minimalistiska utformning gör att du kan enkelt spara tid genom att skapa evenemang, ändra klockslag eller byta kalendervisning med bara några klick. Fantastical 2 erbjuder optimal flexibilitet när det gäller planering.

BusyCal 3 har ett intuitivt gränssnitt och hjälper dig att effektivt hantera dina aktiviteter.

BusyCal 3 är en effektiv kalenderapp som ger användare en enkel navigering. Alla de mest effektiva funktionerna är samlat i ett intuitivt gränssnitt som gör det möjligt för dig att effektivt hantera dina dagliga aktiviteter. Du kan skapa, redigera och felsöka egna händelser med hjälp av BusyCal 3:s kraftfulla verktyg skapade för effektiv hantering. Med BusyCal kan du spara tid och planera dina dagliga sysslor effektivare än någonsin tidigare.

iCalendar är en kostnadsfri app som finns tillgänglig för både Mac och iOS-enheter.

iCalendar kan vara bästa appen för både iPhones och Mac-datorer. Det är en kostnadsfri applikation som hjälper dig att schemalägga din tid bättre, både dina uppgifter och möten på jobbet och i ditt privatliv. Funktionerna inkluderar möjligheten att skapa flera kalendrar, bjuda in andra till privata evenemang, skicka påminnelser, ställa in daglig eller veckovis upprepning samt bifoga bilder och notiser till olika evenemang. Allt detta gör det möjligt för dig att inte bara boka tider och minnas tidigare arrangemang utan också organisera din vardag.

Google Calendar är en gratis online-kalender med många användbara funktioner, inklusive påminnelser och delning av kalendrar med andra användare.

Google Calendar blir ofta förstahandsvalet bland folk som söker en gratis kalender, med många användbara funktioner som sparar både tid och pengar när det gäller att hålla sina planer under kontroll. Med sin gratiskalender till iPhone, är du bara ett klick bort från att organisera dina aktiviteter – lägg in olika typer av påminnelser för att aldrig missa en deadline eller ett event. För att dela sin kalender med andra, är uppgiften lika enkel – genom att fylla i personens e-postadress skickas en inbjudan automatiskt, dessutom med en direktlänk till Google Meet, vilket passar utmärkt för företag som jobbar frekvent med externa eller interna möten. Google Calendar erbjuder en snabb, effektiv och gratis kalenderhantering som passar alla behov.

  • Appen ”Month Calendar” har ett användarvänligt gränssnitt och flera praktiska funktioner.
  • ”Fantastical 2” är en kalenderapp med naturligt språkstöd och snabbare prestanda.
  • ”BusyCal 3” har ett intuitivt gränssnitt och hjälper dig att effektivt hantera dina aktiviteter.
  • ”iCalendar” är en kostnadsfri app som finns tillgänglig för både Mac och iOS-enheter.
  • ”Google Calendar” är en gratis online-kalender med många användbara funktioner, inklusive påminnelser och delning av kalendrar med andra användare.”

Det finns många bra kalenderappar och vilken som är bäst för dig beror på dina behov och preferenser. Behöver du något som är enkelt och okomplicerat, eller vill du ha en app med alla funktioner? Vad du än letar efter finns det säkert en kalenderapp som är perfekt för dig.

Mjukvara
Dela:

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

ANNONS