Artiklar, reportage och inspiration om den digitala världen och tech

ANNONS

Maraton Group är mediebolaget bakom DagensTech och en rad andra innehållsplattformar.

NYHETSBREV

VI JOBBAR MED DAGENS TECH

Anna Dovre Skribent
Victor Wennberg Affärschef och digital strateg
Therése Berglin Skribent
Fredrik Montell SKRIBENT
Tina Hjort Svensson Skribent

RELATERADE ARTIKLAR

ANNONS
Hiroy är ett få renodlade svenska rekryterings- och bemanningsföretagen inom digital marknadsföring. Hiroy är ett få renodlade svenska rekryterings- och bemanningsföretagen inom digital marknadsföring.
Arbete & Karriär
SPONSRAT INNEHÅLL
”Bemanning och rekrytering av digitala experter och marknadsfolk, det är det vi kan”. Dagenstech.se har träffat HIROY!

När det kommer till det skiftande digitala marknadsföringslandskapet så krävs det att företag anställer personer med olika färdigheter i stället för att bara anställa kandidater med fokus på teknik. Även om teknisk kompetens är viktig i alla digitala roller är det lika viktigt att anställa kandidater som också har kreativitet, intuitivt beslutsfattande och analytiskt tänkande - alla egenskaper som kan bidra till att ge nya perspektiv, idéer, och lösningar. Men hur hittar och attraherar företagen rätt talanger? Dagens Tech har träffat HIROY för prata om bemanning och rekrytering inom marknadsföring.

Some of the alternatives to Google Analytics. Some of the alternatives to Google Analytics.
Vilka är alternativen till Google Analytics? Vi har hittat 3st växande uppstickare.

Det råder ingen tvekan om att Google Analytics är den gyllene standarden när det gäller att spåra trafiken på webbplatser. Men med det ständigt föränderliga landskapet på internet är det viktigt att hålla sig uppdaterad med de senaste trenderna och plattformarna. Här är tre alternativ till Google Analytics som du… Read More

ANNONS